Conflictmanagement Advies

Conflictmanagement en duurzame inzetbaarheid
Onenigheid op de werkvloer is van alledag. Maar langdurige spanning is voor niemand goed; mensen zijn minder productief en worden sneller ziek. Bovendien leidt het vaak tot vertrek van goede mensen. Een kostbare zaak.

Daarom zetten steeds meer organisaties in op het tijdig aanpakken van conflicten. Met een actief conflictmanagement beleid investeert u in de duurzame inzetbaarheid van uw mensen. Bovendien creëert u als werkgever een cultuur waarin medewerkers problemen tijdig bespreekbaar kunnen – en durven – maken.

Mediation als onderdeel van uw conflictmanagement beleid
Met Preventieve Mediation en Mediation voegt u twee waardevolle instrumenten toe aan uw conflictmanagement beleid. Wij adviseren hoe u mediation effectief kunt inzetten in uw organisatie.

Een mediator stand-by
Ook bieden wij de mogelijkheid van een samenwerking op maat, waarbij wij mediation voor uw organisatie faciliteren. Praktisch werkt het eenvoudig: wij zorgen dat er een selecte pool van gespecialiseerde arbeidsmediators voor u klaarstaat die goed bij uw organisatie past. Zodra de vraag zich voordoet, dragen we in overleg met u een geschikte mediator voor. U betaalt alleen als we in actie komen. Zo borgt u mediation op een flexibele manier in uw organisatie. Wij praten graag met u verder over alternatieve fee-arrangementen.

“Met een actief conflictmanagement beleid investeert u in de duurzame inzetbaarheid van uw mensen”