De vrouw achter De Man

Annemieke de Man

Als MfN-registermediator ben ik gespecialiseerd in de bemiddeling bij arbeids- en samenwerkingsgeschillen.

Eerder was ik docent privaat- en handelsrecht aan Tilburg University, advocaat in onder andere arbeidskwesties en consultant. Als consultant adviseerde ik bedrijfsleven en overheden over bemensingsvraagstukken en diversiteit.

Vanuit verschillende rollen ben ik met ‘mens & werk’ bezig geweest. De meest uiteenlopende kwesties kwamen langs en wat me steeds weer trof, is dat in elk traject de persoonlijke aspecten minstens zo zwaar tellen als de zakelijke belangen. Je moet beiden scherp hebben om tot het beste resultaat te komen. Dat geldt zeker ook voor een mediation traject.

Als mediator help ik mensen met een (dreigend) conflict om beweging te krijgen in het gesprek. En met wat meer afstand te kijken naar wat er werkelijk speelt. Zo ontstaat ruimte om samen te onderhandelen en een win-win oplossing te vinden.

Juist bij arbeidskwesties is het belangrijk om deze constructief en snel op te lossen. Zo kan iedereen weer goed verder.

Ik ben getrouwd met Bart, heb een dochter en twee zoons en woon in Haarlem. Als vrijwilliger bemiddel ik bij burengeschillen.

+31 (0)6 24 683 409
info@demanmediation.nl